Category Archives: РЕЗУЛТАТИ

Представниците од БФРСМ на договорена средба со градоначалникот на Општина Струмица

На ден 09.11.2021 година делегацијата од БФРСМ во состав од Претседателот на БФРСМ– Дејан Богданов,Спортскиот директор Сократ Ефтимовски,Генералниот секретар Љубомир Лазаревски и техничкиот секретар на БФРСМ Драгана Савева остварија договорена средба со Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов. На средбата која помина во пријатна атмосвера Претседателот на БФРСМ Дејан Богданов го информира Градоначалникот Костадинов за […]

ИЗВЕШТАЈ БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО ЗА ПИОНЕРИ(У-15) и Кадети и Медитерански игри за кадети ,,КСАНТИ-ГРЦИЈА,,28-29.10.2021 ГОД

Од 28-29.10.2021 година во Ксанти Грција се одржа Балканското првенство за Пионери(У-15), во слободен и Грчко римски стил, како и во женско борење. Во пионерска конкуренција настапија 19 натпреварувачи, 14 во слободен стил и 5 во женска конкуренција, нашите борачи ги водеа тренерите: Горан Атанасов, Игор Неделковски, Нехат Џаферовски и Горан Стојанов. Во категорија 44 […]