Category Archives: 2022

Европско Првенство У23 во Пловдив,Бугарија 2022година

Европско Првенство У23 Пласман 50кг Марија Спирковска-9мeсто 57кг Аид Салихаси -9место/9борачи 61кг Бесир Алили-5место/од 10 70кг Фати Вејсели-5место/од 13 92кг Реџеп Хајдари-5место/од 12 97кг Ефтимов Столе -5 место /од 9 125кг Увејс Фејзулаху-9место/ од 9 Тренери Абаз Емини Чедо Николовски Тим лидер Ахмед Адеми-Амо Претседателот на нашата федерација,внимателно ги следеше борбите заедно со претседателот на […]