Category Archives: 2021

Представниците од БФРСМ на договорена средба со градоначалникот на Општина Струмица

На ден 09.11.2021 година делегацијата од БФРСМ во состав од Претседателот на БФРСМ– Дејан Богданов,Спортскиот директор Сократ Ефтимовски,Генералниот секретар Љубомир Лазаревски и техничкиот секретар на БФРСМ Драгана Савева остварија договорена средба со Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов. На средбата која помина во пријатна атмосвера Претседателот на БФРСМ Дејан Богданов го информира Градоначалникот Костадинов за […]