Category Archives: Wrestling Academy for Positive Values

Wrestling Academy for Positive Values

Викендот во Пореч,Хрватска Претседателот на БФРСМ Дејан Богданов, Техничкиот Секретар Драгана Савева и член на Управен Одбор Викторија Кукушев присуствуваа на состанок со претседателот на Хрватската Боречка Федерација Влаго Брегович и претседателот на Боречката Федерација на Србија Жељко Трајкович. Ова беше првиот состанок и се зборуваше за новиот проект кој трите федерации ќе го спроведуваат […]