Претставници од БФРСМ во посета на градоначалникот на Општина Чаир

Претседателот на Боречката федерација Северна Македонија, Дејан Богданов, заедно со потпретседателот на Боречкиот клуб Лирија Ахмед Адеми, Седат Бафтиу, тренер на нашата репрезентацијата во борење Северна Македонија и Сафет Али, член на Управниот одбор на БФРСМ, вчера го посетија градоначалникот на општина Чаир.
За време на нашата пријателска средба, се обврзавме да ја продолжиме нашата соработката на општина Чаир ,како со Боречката федерација на Северна Македонија, така и со Боречкиот клуб „Лирија“.