Посета на Боречкиот Клуб Лирија 2010 од Скопје

Претседателот на БФРСМ -Дејан Богданов
Заедно со господинот Ахмед Адеми(член на Управен Одбор на БФРСМ)
го посетиja Боречкиот Клуб Лирија 2010 од Скопје,каде што беше пречекан со голем аплауз и благодарност од борачите и сите останати членови на БК Лирија2010
Претседателот и членовите на БФРСМ ќе продочжат да ги посетуваат и останатите боречки клубови и да се погрижат борењето во нашата држава да биде на подобро ниво.