ИЗВЕШТАЈ ОД ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА У15 ВО БОРЕЊЕ – СЛОБОДЕН СТИЛ И ЖЕНСКО БОРЕЊЕ, ОДРЖАНО НА 20.03.2022 ГОДИНА СПОРСТСКА САЛА,,САШО ЛАЗАРОВ-ЧАПО-КОЧАНИ

1државно-у-15-2022-извештај