БФРСМ И БК Неготино во посета на градоначалникот на О.Неготино

Претседателот на БФРСМ-Дејан Богданов,заедно со првите луѓе на БК Неготино,селекторот на БФРСМ Бобан Данов и г-дин Трајче Димков на посета кај градоначалникот на Општина Неготино-Горан Стојанов.
Средбата се одржа на 02.02.2022 и се разговараше и за напредување на боречкиот спорт во Неготино.
Членовите на БФРСМ И БК Неготино му се заблагодарија за досегашната подршка,а тој вети дека како и до сега така и понатаму максимално ќе се труди да ја обезбеди својата подршка за овој Спорт да може да се развива повеќе и повеќе…